Thursday, January 6, 2011

Mama Kembar 3 buat Giveaway...

Fuhh...baru sedar diri kena tag join giveaway ni..
Closing date ari ni....so..cargas gigih dan gigil gak nak menjoin nih...

Sempat ke ni?? Layak ke nih? Layak2 kan jelah ye..Jom tgk sarat2nye...


Syarat-syaratnya:
1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. - owhh saya mmg rakyat Malaysia yg ade blog

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! - Ni dah buat lah nih...

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". - Dah jadi pun...

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya - Dah ltk dah..cube jeling sebelah..

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer... chuna, iena & farah

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.- Dah buat dah..
7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer. - Owhhh hadiahnya sgt menarik dan tertawan...membuatkan aku gigih-segigihnya menjoin giveaway ini...puan penganjur..saya nak satu...aci tak..hheeehhe..

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011 - ari ni..kire valid lagi, kan?kan?

Jom tgk hadiah-hadiahnya:


Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Ketiga: Telekung Travel

*** Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah dan adil oleh Penganjur.  Jom kawan-kawa join...sempat lagi nih...b4 pukul 12...

1 yang mengomen:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)