Tuesday, May 19, 2009

Besday cuppy cakes...

Ni nak smbg cite smlm...
Taraa...sempena besday my husby yg ke 28...Aku telah mengoder 25pcs cup cakes...
dan telah meng'delivery'kan nye ke opis. Time kasih pd incik Ikmal n kwn2 JSB yg lain.

Cer tengok ni..compom telan air liur.Verry-verry yummpy n so tempting!

Cup cakes w cadbury choc...butter creme

Ni laks kasi zoom skit... Ayat-ayat cinta...

Aku dan Cuppy Cakes... Yeahh...5 star tuk Akak Nisa tokey homemade cuppy cakes yg tlh bersusah payah menghasilkan cup cakes nih.Decoration pun mmg tip top lah... Klu nak tahu kat mana aku order cup cakes yang meletops ni..silekanlah layan web ni http://www.anisbakery.net/..yg ni laks galerinye yg penuh dengan pic yg leh wat korg teruje http://anisbakery-photoblog.blogspot.com/ Cewah promote lebih lak..Tak de komisyen pun tau...Anyway, aku mmg pueh ati ler...

Tengok...budak comot yang sangat suke mkn kap cakess....


3 yang mengomen:

Anonymous said...

waiz mkn sorang je...
tuk cik fida xde ke?
cik fida pn nak jga..

deeshizuka said...

wawawa..sdpnyer cadbury chocs...

S'luriahk said...

eeee....manis.......