Saturday, October 16, 2010

CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST

Nilah jadinye klu dah terjebak main contest2 ni..
Walopun x penah menang, tp tetap semangat nak join dan join lagi.
Motipp..saya nak menang...

Ok, dipendekkan cerita, b4 berakhirnya contest ni pada 20 Oktober ni, jom kite cube nasib reramai. Akak Liza, Ieda dan Farah, sbb korang der anak yg hensem menawan dan kiut miut, saya dengan ini,  men"tag" korang supaya tumpang sekaki menjoin contest ni.

Contest yg dtgnye dr blog ni, mmg simpel dimpel...x de slogan2 yg perlu disambung, ape yg perlu dibuat ialah...
1. Add blog AshA's FaMiLy dan Contest for Anas di bloglist/blogroll blog kalian dan pastikan ada link back.. > DONE
2. Wajib menjadi follower kedua-dua blog AshA's FaMiLy dan Contest for Anas. > DONE
3. Buat satu entry di blog kalian tentang contest ini dan hanya tajuk CUTE LITTLE MUSLIM & MUSLIMAH CONTEST sahaja diterima.> DONE
4. Letakkan banner contest di entry dan sidebar blog kalian dan pastikan ada link back ke entry ini. (Penyertaan terbatal sekiranya tiada link back) > DONE
5. Upload HANYA SEKEPING gambar anak/adik/anak saudara yang berpakaian baju melayu/jubah lengkap dengan songkok/kopiah (bagi lelaki) dan baju kurung/jubah lengkap dengan tudung litup (bagi perempuan).> DONE
6. Kalau peserta lebih dari seorang, boleh upload gambar dalam satu entry dan nyatakan di entry ya.
7. Nyatakan NAMA, UMUR,TARIKH LAHIR, KATEGORI dan HARAPAN kalian terhadap Little Muslim & Muslimah kalian. > DONE
8. Tag rakan2 untuk join contest ini.> DONE
9. Tinggalkan komen dan link entry contest kalian di entry ini sahaja. > DONE

Okey, mahu citer pjg pasal contest ni, sila-silakan jengah kat anas or asha's family blogs. Semua detail ada di sana.

So, tuk contes ni...saya pertaruhkan gambar pandang ke langit biru ni.Harap2 bertuahlah.
NAMA: Nuzul Waiz Irtiza b. Zulhairi
UMUR: 3 tahun, 2 bulan
TARIKH LAHIR: 19 September 2007
 KATEGORI: 2A - Little Muslimah (3 tahun - 6 tahun)
HARAPAN: 
Ayah dan ibu mana yg tak menyimpan harapan tinggi buat anaknya... Bukan harta dunia yang mama dan abh nantikan dari mu, anakku... Mama dan abh cuma mendoakan agar anak mama dan abh menjadi hamba Allah yg beriman, anak yg soleh, yang sentiasa ingat dan mendoakan ibu dan ayahnya. Kerana doamu itulah yg bakal menjadi bekalan tambahan buat ibu dan ayahmu kelak. Doa mama, semoga kehidupan Waiz, anakku akan sentiasa dirahmati, diberkati dan di bawah lindungan Allah SWT.

1 yang mengomen:

AshAnas said...

salam terjah entry contest... thanks sudi join... syarat complete & lulus... wish u all da best!